





Cadwell Park 2.187 Miles (3.519 kms)

Sunday 26th July 2020

Timetable

Qualifying	Start	Period	Finish
SuperKarts	09.00	10 mins	09.10
Northern Saloons & Sportscar Championship	09.20	15 mins	09.35
Classic Era Challenge and Classic Challenge	09.50	15 mins	10.05
Modern Challenge and Modified Fords	10.15	15 mins	10.30
HSCC Historic F3	10.45	15 mins	11.00
Sports v Saloons	11.10	15 mins	11.25

Racing starts at 11.40

	RACE	Period	Start
SuperKarts	Race 1	12 mins	11.40
Northern Saloons & Sportscar Championship	Race 2	15 mins + 1 lap	12.10
HSCC Historic F3	Race 3	15 mins	12.45
Modern Challenge and Modified Fords	Race 4	15 mins	13.15

LUNCH 13.30 - 14.30

	RACE	Period	Start
SuperKarts	Race 5	12 mins	14.30
Classic Era Challenge and Classic Challenge	Race 6	30 mins	15.00
Northern Saloons & Sportscar Championship	Race 7	15 mins + 1 lap	15.45
HSCC Historic F3	Race 8	15 mins	16.20
Modern Challenge and Modified Fords	Race 9	15 mins	16.50
SuperKarts	Race 10	12 mins	17.20
Sports v Saloons	Race 11	15 mins	17.50

Issued 15/7/2020